Interview Growing Emmen

Onlangs geïnterviewd door Growing Emmen, over het hoe en waarom ik ben gaan ondernemen.

Het interview is nu na te lezen, via:

https://growingcommunity.nl/#meet

Hieronder alvast een klein onderdeel van het interview door Growing Emmen:

“Ik help bedrijven met het aanvragen van subsidies. Die aanvragen zijn vaak behoorlijk complex, dus ik neem bedrijven hierdoor veel werk uit handen. Ik richt me vooral op innovatieve, technische bedrijven of bedrijven die bezig zijn met duurzaamheid. Voor deze bedrijven zijn verschillende subsidies beschikbaar. Ze kunnen bijvoorbeeld subsidie krijgen als ze bezig zijn met technologische vernieuwingen en daarbij veel technische uitdagingen tegenkomen. Ook als bedrijven zelf willen verduurzamen, bijvoorbeeld door een warmtepomp of led-verlichting aan te schaffen, kunnen ze in aanmerking komen voor subsidie.”

Wilt u een vrijblijvende afspraak om de mogelijkheden te bespreken? We komen graag langs, óf maken telefonisch contact