Samenwerking Subsidieadvies

Samenwerking Administratiekantoor

Samenwerking Subsidieadvies en Administratiekantoor.

We merken en zien dat administratiekantoren vaak ook subsidieadvies verstrekken, echter dat dit nooit echt tot de ‘core’ werkzaamheden gaat behoren is ook een feit. Er heerst vaak het gevoel, we doen dit erbij, terwijl we liever bezig zijn met bv. de jaarrekening of salarisverwerking.
Waarom dan niet een samenwerking zoeken en elkaar versterken? Vanuit een ontwikkeld concept kunnen we de administratiekantoren pro-actief of per concrete situatie voorzien van subsidieadvies, daarnaast hebben we een speciaal ingericht verdienmodel, er ontstaat zodoende een win-win situatie.

We hebben inmiddels al een aantal samenwerkingen afgesloten. Uiteraard zijn we hier zeer tevreden mee. De intentie van een samenwerking met een administratiekantoor is om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden en vanuit deze gedachte bieden we dan ook subsidieadvies aan.

We merken dat klanten dit als zeer prettig ervaren, omdat het versnipperd hebben van bedrijfsmatige werkzaamheden als zeer inefficiënt en extra belastend wordt ervaren.

De kans is groot dat u wel eens een EIA of WBSO beschikking heeft gezien. Deze ontvangt u keurig van de klant en past u toe. Met een samenwerking met ons, stellen wij het subsidieplan samen met de klant op en ontvangt u van ons de beschikking. De klant heeft hier geen omkijken meer naar, zeer efficiënt dus!
Daarnaast omdat de klant uit uw klantenbestand komt, ontvangt u ook een x percentage van ons tarief. Uiteraard is ons tarief richting de klant ook al scherp te noemen.

Voordelen van een samenwerking:

Mogelijkheid tot proactieve informatievoorziening t.b.v. subsidieadvies. Zodoende kunt u de klant positief verrassen door de informatie te verstrekken.

Professioneel subsidieadvies. We doen het er niet ‘even bij’, het is ons werk. We zien veel dat administratiekantoren ook subsidies aanvragen, echter niet altijd precies weten, welke voorwaarden juist wel en niet belangrijk zijn. Logisch, de voorwaarden verschillen per regeling. Wat is er dan handiger dan een samenwerking aan te gaan?

U bent verzekerd van een ‘vraagbaak’ omtrent subsidies. U ontvangt bijvoorbeeld een offerte of factuur van een klant en denkt dat er wellicht wel subsidies mogelijk zijn. We checken dit geheel vrijblijvend en komen binnen 2 werkdagen met een passende subsidie regeling. Of en dat is uiteraard ook mogelijk, we geven aan waarom er helaas geen mogelijkheden zijn.
U laat op deze manier geen kansen meer onbenut, daarnaast heeft uw klant geen extra werk en komt er wellicht wel een onverwachte subsidie naar boven.

Kortere lijnen voor de klant, omdat er een alles in 1 pakket ontstaat.

Middels samenwerkingen met administratiekantoren willen we ons netwerk strategisch uitbouwen, om zodoende efficiënt en professioneel proactief de subsidies in kaart te brengen.

We zijn van mening dat dit een positieve extra impuls kan geven aan uw dienstverlening.

Heeft u vragen laat het ons vooral weten.