Over RB Subsidie Advies

Het aangaan van een succesvolle en duurzame relatie is onze ambitie!

Dat zult u ook terugzien in onze transparante en eerlijke tarieven, we kiezen er dan ook bewust voor om onze tarieven te delen op de website.

U mag van ons verwachten dat we er écht alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken om een succesvolle subsidie te realiseren. Immers u wilt zich graag richten op uw werkzaamheden en wilt een betrouwbare subsidiepartner die u begrijpt en ontzorgt.

RB Subsidie Advies is gespecialiseerd in een aantal regelingen, maar we vinden onze weg gemakkelijk op zowel nationaal, provinciaal als regionaal niveau.

Werkzaamheden:

  • Subsidiescan
    Vanuit een project(idee)/ investering scannen we uw plannen op nationaal, provinciaal als regionaal niveau.
  • Subsidie Aanvragen
    Vanuit de subsidiescan , schrijven we concrete subsidie aanvragen. We letten hierbij op de voorwaarden, termijnen , technische en financiële inhoud van de aanvraag.
  • Subsidie Administratie
    Aan het opzetten van een subsidie administratie wordt vaak weinig of te laat tijd besteedt. Wij kunnen u in een vroegtijdig stadium adviseren, de administratie controleren, alsmede de einddeclaraties voor u verzorgen. Uiteraard houden we de termijnen voor u nauwlettend in de gaten.

Inhuur op ZZP-basis

U heeft bijvoorbeeld 1 of meerdere mogelijke projecten, welke in aanmerking komen voor subsidie. Een subsidiepartner is mooi, maar toch niet helemaal wat u zoekt.

U wilt iemand die wéét wat er in de onderneming speelt, daardoor nóg meer subsidie mogelijkheden ziet. Maar óók op structurele basis tempo houdt en de subsidie aanvragen in de stijl van uw onderneming schrijft.

Met andere woorden uw projectidee wordt nog sneller omgezet in een subsidieaanvraag!

Op dit moment hebben we ruimte om op basis van inhuur 1 of 2 dagen in de week volledig op uw bedrijf en op uw projecten te focussen.

We hanteren een scherp uurtarief en passen ons no-cure-no-pay tarief aan op het afgesproken uurtarief.