Opnames Business NL

Opnames Business NL

Dat was een unieke ervaring!

Afgelopen vrijdag opnames gehad voor de nieuwe zomerserie van Business NL!

Business NL wordt 10 weken lang op het tijdslot van Harry Mens uitgezonden, in Augustus zal ook mijn zakelijk vlog te zien zijn!
In deze vlog met Kevin Brouwer vertel ik o.a. over de subsidies m.b.t. het Klimaatakkoord, maar ook komt mijn gouden tip naar voren.

Met deze deelname aan Business NL wil ik mijn bereik vergroten en daarmee succesvolle samenwerkingen aangaan met bijvoorbeeld bedrijven in de installatiebranche, bouwsector, (zakelijke) mobiliteit en verkopers van energiezuinige / milieuvriendelijke producten.
Bij een samenwerking maak ik alle subsidiebedragen inzichtelijk, zodat deze al vanaf het offertetraject voor de klant bekend zijn!
Tegen een scherp tarief volgt de subsidieaanvraag, daarnaast stort ik een percentage van het tarief terug naar de samenwerkende partij.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Ik kom graag geheel vrijblijvend met u in gesprek.

Daarnaast volgt er op een later tijdstip nog een nieuwsbrief, waarin ik de mogelijkheden van de WBSO aanstip. Een subsidie voor innoverende bedrijven!
Middels ondernemersprofielen op de website worden de ondernemers aan je voorgesteld. Benieuwd wat mijn drijfveren en ambities zijn? Neem is een kijkje op de website van Business NL.