welke subsidie zit op een waterstofauto

Subsidie warmtepomp zakelijk

Wilt u voor uw bedrijfspand een warmtepomp aanschaffen? Ook is er subsidie voor de warmtepomp, niet alleen particulier, maar ook zakelijk.
Er staan maar liefst 250 merken en 4.000 types warmtepompen op een lijst, de subsidie bedragen variëren van € 500 tot € 8.600.
Grote kans dus, dat u subsidie kunt verkrijgen op de warmtepomp, ook zakelijk! De hoogte van de subsidie hangt voornamelijk af van het aantal kW per warmtepomp.

Snel en eenvoudig subsidie aanvragen?
Scroll direct naar beneden!

Subsidieproces

Een subsidieaanvraag kan een hoop ‘gedoe’ met zich meebrengen, heeft u bijvoorbeeld wel het juiste beveiligingsniveau, of moet deze alleen voor de subsidie aangepast worden?
Voldoe ik wél aan alle voorwaarden?

Het kan u veel tijd schelen als u het aan ons uitbesteed, wij wéten exact wat de voorwaarden zijn. Zijn bekend met de procedures en houden het budget goed in gaten!
Doordat we een zeer scherp tarief hanteren, is het bijna de moeite niet meer waard, om zélf tijd en energie te steken in een subsidieaanvraag voor een warmtepomp.

Naast de bekende nationale regelingen, zoals bijvoorbeeld de WBSO. Willen we ons in 2020 ook gaan richten op de subsidie warmtepomp zakelijk! Maar dan wél tegen een dusdanig scherp tarief en in een concept die u weinig tot geen tijd kost.

Goedkoopste van Nederland

Onze onderstaande opties, zijn dan er ook op gericht, om u volledig te ontzien. Dit betekent dat we u om minimale informatie verzoeken, zodat u weinig tot geen tijd kwijt bent.
Uit eigen ervaringen en marktonderzoek, vinden we het gekozen tarief zeer scherp. Misschien zélfs de goedkoopste van Nederland.

Bomen planten?

Mogelijk willen we in de toekomst nog een optie toevoegen, waarbij een deel van het tarief wordt gereserveerd voor het planten van bomen.
Onze droom is dan ook met scherpe tarieven en professionele aanvragen, bijvoorbeeld bedrijfsbospartner te worden bij het prachtige initiatief van Trees for All. Een organisatie met een CBF-Keurmerk, inmiddels zijn er al 5 miljoen bomen en struiken geplant!
Maar dit kan alleen als er een verdienmodel ontstaat, waarbij er genoeg aanvragen zijn om deze droom waar te maken.

Maak uw keuze uit onderstaande mogelijkheden.