Subsidie Vrijetijdseconomie Drenthe

Inmiddels bestaat RB Subsidieadvies alweer meer dan half jaar.

In deze periode heb ik al meerdere mooie subsidieaanvragen mogen doen, van bijvoorbeeld de WBSO, Duurzaam Innovatief MKB Groningen, EIA tot de Vrijetijdseconomie Drenthe. M.a.w. erg divers, maar toch passend bij mijn kwaliteiten / interesses!

De 1e beschikkingen zijn zelfs al een feit!
Wat was nou mijn grootste angst? Met stip op 1 en 2, talloze koude acquisitie telefoontjes en het uitblijven van opdrachten.

Gelukkig was deze angst ongegrond! Soms uit onverwachte hoeken ontvang ik aanvragen, maar ook door inmiddels aangegane samenwerkingen en het netwerken, maar de allermooiste zijn tóch wel de mond tot mond verwijzingen!

Zo heb ik bijvoorbeeld een subsidieaanvraag voor Wai-Yip Pang van Urban Jump & Playground mogen verzorgen.

Wai-Yip is inmiddels bezig met de uitvoering van zijn plannen, om het grootste trampolinepark van Drenthe te realiseren!

Afgelopen week bericht gehad dat de maximale subsidie wordt toegekend aan het project. Daarnaast ook erg leuk om onderstaande reactie van Gedeputeerde Henk Brink te lezen.

“De meest recente aanvraag is het grootste en meest complete trampolinepark in Emmen. Het gaat hier om een unieke dagattractie, een mooie aanvulling op het aanbod in Drenthe en in het bijzonder Zuidoost Drenthe. Er worden jaarlijks 40.000 bezoekers verwacht, dat zal leiden tot een jaaromzet van meer dan 1 miljoen euro. Een mooi project wat ook voor een extra werkgelegenheid gaat zorgen van 6 à 7 FTE. ”

Voor het volledige persbericht, vindt u hierbij de link:
https://www.provincie.drenthe.nl/actueel/nieuwsberichten/@134798/provincie-drenthe-0/

Vandaag op locatie geweest en met mijn eigen ogen de voortgang mogen zien! Wat mij betreft houdt een subsidieaanvraag niet op bij een aanvraag, maar kan extra betrokkenheid ook van toegevoegde waarde zijn.

Bent u ook een recreatieondernemer in Drenthe en heeft u plannen waarmee de dagrecreatie en toerisme worden gestimuleerd? Ook in 2020 is er budget beschikbaar!
Of vragen over andere subidies?