Samenwerking Subsidieadvies en Administratiekantoor

Samenwerking Subsidieadvies en Administratiekantoor.

Afgelopen week hebben we een samenwerking gesloten met Floor administratie en belastingadvies. Uiteraard zijn we hier zeer tevreden mee. De intentie van deze samenwerking is om de klant een totaalpakket aan te kunnen bieden, vanuit deze gedachte bieden we dan ook subsidieadvies aan.

Zodoende hebben de klanten van Floor naast de gebruikelijke werkzaamheden, nu ook de mogelijkheid tot subsidieadvies. We merken dat klanten dit als zeer prettig ervaren, omdat het versnipperd hebben van bedrijfsmatige werkzaamheden als zeer inefficiënt en extra belastend wordt ervaren.

Voordelen van een samenwerking:

Mogelijkheid tot proactieve informatievoorziening t.b.v. subsidieadvies. Zodoende kan jij je klant positief verrassen door de informatie te verstrekken.

Professioneel subsidieadvies. We doen het er niet ‘even bij’, het is ons werk. We zien veel dat administratiekantoren ook subsidies aanvragen, echter niet altijd precies weten, welke voorwaarden juist wel en niet belangrijk zijn. Logisch, de voorwaarden verschillen per regeling. Wat is er dan handiger dan een samenwerking aan te gaan?

U bent verzekerd van een ‘vraagbaak’ omtrent subsidies. U ontvangt bijvoorbeeld een offerte of factuur van een klant en denkt dat er wellicht wel subsidies mogelijk zijn. We checken dit geheel vrijblijvend en komen binnen 2 werkdagen met een passende subsidie regeling. Of en dat is uiteraard ook mogelijk, we geven aan waarom er helaas geen mogelijkheden zijn.
U laat op deze manier geen kansen meer onbenut, daarnaast heeft uw klant geen extra werk en komt er wellicht wel een onverwachte subsidie naar boven.

Middels samenwerkingen met administratiekantoren willen we ons netwerk strategisch uitbouwen, om zodoende efficiënt en professioneel proactief de subsidies in kaart te brengen.

We zijn van mening dat dit een positieve extra impuls kan geven aan uw dienstverlening.

Heeft u vragen laat het ons vooral weten.