Uitzending Business NL 8 September

Uitzending Business NL 8 September

In mijn vorige bericht had ik het al aangekondigd, maar aanstaande zondag om 10.30 op RTL 7 is het dan zover de uitzending van Business NL! De uitzending met daarin ook mijn zakelijke vlog! Spannend, maar leuk tegelijkertijd!

Levert het waardevolle nieuwe klanten op? Komt mijn boodschap helder over? Heb ik in de korte tijd een trigger kunnen creëren om met klanten in contact te komen, om zodoende het potentieel aan subsidies bij ze in kaart te brengen?

Bovenal heb ik met de deelname willen laten zien waar RB Subsidieadvies voor staat, een professioneel no-nonsense subsidiebedrijf!

De tiende aflevering van de zomerserie van Business NL heeft alles te maken met ontwikkeling. Hierbij gaat het niet alleen om de persoonlijke ontwikkeling van de ondernemers, maar ook om de ontwikkeling van de bedrijven zelf en de ontwikkeling van de diensten die zij aanbieden. Inspirerende ondernemers die werkzaam zijn in verschillende branches delen in deze aflevering hun expertise en vertellen jou welke ontwikkeling zij hebben doorgemaakt.

Genoemde is een mooie link met mijn vlog over subsidies!
Subsidies en ontwikkelingen kunnen erg mooi samengaan en een vliegwiel aan innovatie creëren!

Uitzendtijden RTL 7:

Zondag 8 september om 10:30 uur (Harry Mens tijdslot)
Zaterdag 14 september om 13:00 uur

Uitzendtijden RTL Z:                              

Zondag 8 september om 11:30 uur
Vrijdag 13 september om 16:30 uur
Zaterdag 14 september om 17:30 uur
Zaterdag 14 september om 01:00 uur (late night)

Wilt u vrijblijvend meer weten welke concrete subsidie instrumenten er mogelijk zijn voor uw bedrijf? Gaat u bijvoorbeeld innoveren en/of duurzaam investeren?

Hebt u vragen n.a.v. bovenstaande vragen of interesse bel, whatsapp of mail ons!

info@rb-subsidieadvies.nl / 06-23244712